Hozzávalók:
- 500 g mascarpone,
- 2 tábla fehér csokoládé,
- 15 dkg Győri Édes Zabfalatok,
- 8 dkg vaj, erdei gyümölcskeverék,
- egy kis cukor,
- víz,
- mandulapehely
1. A fehér csokoládét gőz felett megolvasztottam és elkevertem a mascarponéval. A tortaformát befújtam formaleválasztó spray-vel, majd beletöltöttem a krémet. Egy éjszakán át pihent a hidegen.
2. Másnap a kekszet ledaráltam, és az olvasztott vajjal összekevertem. Ezt a krém tetejére lapogattam. (még nem vettem ki a formából)
3. A gyümölcsöket ízlés szerint cukorral és vízzel felforraltam, majd visszahűtöttem.
4. A tortát kiborítottam, majd a lukakat megtöltöttem a gyümölcsönettel. A tetejét mandulapehellyel szórtam be.