A fenti összetevőket egyszerűen keverjük össze.
A tojásfehérjéből a kristálycukor hozzáadásával verjünk nem túl kemény habot, és lazítsuk fel vele a fenti keveréket.
Lazán keverjük a többi összetevőhöz.
A formát fújjuk ki formaleválasztóval, és hézagmentesen töltsük bele a masszát.
180° C-os sütőben 40 perc alatt süssük készre. Kisütés után fordítsuk át, válasszuk le a szilikonformát és a fémkarikát. Majd kenjük meg olvasztott vajjal és hintsük porcukorral.
Öntet |
400 ml állati tejszín |
300 g fehércsokoládé |
1 rúd vanília kikapart belseje |
A tejszínt hevítsük gőzölésig a vaníliával, majd keverjük el benne a fehér csokit és hagyjuk kihűlni, majd töltsük a torta üregeibe.
Díszítés: filézett narancsszelettel